Bizimle iletişime geç
Haber.TC

Haber.TC

Bülent Emrah Parlak ‘Burcu Gönder ile aşk evliliği yapmıştık’

Her An Haber

29 Temmuz 2020 Çarşamba 09:57:38

Bülent Emrah Parlak ‘Burcu Gönder ile aşk evliliği yapmıştık’

Bülent Emrah Parlak  Burcu Gönder evliliğinde son noktaya gelindi. Bülent Emrah Parlak  Burcu Gönder bugün mahkemede tek celsede boşandı. Ünlü çiftin 5 yıllık evliliklerinden bir de kız çocukları bulunmakta.  Ünlü çift boşanmalarının akabinde karşılıklı olarak yaptı. Burcu Gönder Bülent Parlak hakkında şiddet iddialarını kesin bir dille yalanlarken, Bülent Parlak ise Gönder hakkında aşk evliliği yapmıştık dedi. Bu haberin akabinde şu sıralar Bülent PArlak Kimdir? Burcu Gönder kimdir? sorularının cevapları araştırılıyor.

Bülent Emrah Parlak  Burcu Gönder evliliğinde son noktaya gelindi. Bülent Emrah Parlak  Burcu Gönder bugün mahkemede tek celsede boşandı. Ünlü çiftin 5 yıllık evliliklerinden bir de kız çocukları bulunmakta.  Ünlü çift boşanmalarının akabinde karşılıklı olarak yaptı. Burcu Gönder Bülent Parlak hakkında şiddet iddialarını kesin bir dille yalanlarken, Bülent Parlak ise Gönder hakkında aşk evliliği yapmıştık dedi. Bu haberin akabinde şu sıralar Bülent PArlak Kimdir? Burcu Gönder kimdir? sorularının cevapları araştırılıyor.

BURCU GÖNDER AYRILIĞI AÇIKLADI

Oyuncu Burcu Gönder, “Az önce anlaşmalı olarak bir boşanma davamız gerçekleşti. Tabii ki üzgünüz anlarsınız bunu. Kimse ayrılmak için hayatını birleştirmiyor, ilişki yaşamıyor. Biz de böyle çıkmadık yola. Biz Bülent ile 14 yıl boyunca çok güzel bir aşk yaşadık. Her ilişkide olduğu gibi biz de sorunlar yaşadık. Bunları aşmak için çok çaba sarf ettik fakat başarılı olamadık. Bizim canımızdan çok sevdiğimiz bir kızımız var. Onun mutluluğu, onun sevgi dolu bir ortamda büyümesi bizim en büyük arzumuz. O yüzden bu kararın daha doğru olduğunu düşündük. İkimiz için de hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

BÜLENT PARLAK DOĞRULADI

Bülent Parlak hakkında ortaya çıkan öfke yorumlarına “Gerçekten bir aşk evliliğiydi, aşk serüveniydi, sevda ilişkisiydi bu. Merkezine sevgiyi koyduğumuz ilişkimiz buraya kadar devam etti. Biz bundan sonra yine merkezine sevgiyi koyarak devam edeceğiz. Karanlığı yok eden aydınlıktır, iftiraları ve yalanı yok eden de gerçektir. Benim gerçeğim yanımda. Benim gerçeğim gerekli açıklamaları yaptı. Sadece çok üzgünüz haberlerden dolayı. Şairin de dediği gibi dünyayı güzellik kurtaracak ve bir insanı sevmekle başlayacak her şey. İnsanları sevelim, asılsız iddialara hemen inanmayalım” dedi.

BURCU GÖNDER KİMDİR?

7 Şubat 1983 yılı doğumlu olan 2001 senesinde İStanbul Üniversitesi ni kazandı. sonra tiyatro çalışmalarına başladı ve bir çok ünlü grup ile tiyatro gösterilerine dahil oldu.. Bunun yanında televizyonda yayınlanan “Altın Çocuk” ve “Sihirli Oda” adlı çocuk filmlerinde rol aldı. Burcu Gönder 2004 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi atölye oyuncuları arasına da katılarak 2007 yılında Bir Demet Tiyatro adlı dizide rol almıştır. Halen atölye oyuncuları ile beraber BKM mutfakta skeç tiyatrosu yapmaktadır. Kasım 2015 senesinde oyucu Bülent Emrah Parlak ile dünya evine girmiş ve bu evlilikten Lisa isimli kızları doğmuştur. Şu sıralara Ağlama Anne de oynayan Burcu Gönder, Bülent Parlak ile bugün açılan mahkeme de tek celse de boşandı.

BÜLENT EMRAH GÖNDER KİMDİR?

Bülent Emrah Parlak 08.05.1979 yılında İstanbul’da doğmuştur.

Kendisi aslen Elazığ Karakoçanlı fakat çocukluğunun bir kısmı Ankara da geçmiştir.

2002 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümündeki eğitimini yarım bırakıp Haliç Üniversitesi Konservatuvar Fakültesi Tiyatro bölümünü bitirdi.

2004 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi Atölye oyuncularına katıldı.

2005-2006 yıllarında BKM Mutfak’ta sahnelenen “Sizinkiler” adlı çocuk oyununda rol aldı.

Filmografisi:

Tatlım Tatlım (2017)
Familya (2016)
Git Başımdan (2015)
Ankara’nın Dikmen’i (2014)
Böyle Bitmesin (2014) Konuk Oyuncu
Bir Yastıkta (2013)
Mutlu Aile Defteri (2013)
İnsanlar Alemi (2012) Konuk Oyuncu
Aşağı Yukarı Yemişliler (2011)
Çok Filim Hareketler Bunlar (2010)
Neşeli Hayat (2009)
Çok Güzel Hareketler Bunlar (2008-2011)
Gönül Salıncağı (2007)
Mavi Gözlü Dev (2007)
Bir Demet Tiyatro (2006)
Organize İşler (2006)
Hırsız Polis (2005-2006)
Kapıları Açmak (2005)
Ruhun Labirentleri (2004)
Sahra (2004)
Kurtlar Vadisi (2004)

 

Devamını Oku
Yorum yapmak için tıkla

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yukarı