Bizimle iletişime geç
Haber.TC

Haber.TC

İsmail HAcıoğlu Merve Çağıran aşkı Çocuk’tan sonra başlamış – kimdir?

Her An Haber

10 Ağustos 2020 Pazartesi 10:09:24

İsmail HAcıoğlu Merve Çağıran aşkı Çocuk’tan sonra başlamış – kimdir?

İsmail Hacıoğlu Merve Çağıran hakkındaki tüm detaylr haberimizde. Geçtiğiğimiz gün el ele kol kola görüntülenen  İsmail Hacıoğlu Merve Çağıran  aşklarını cümlealeme açıkladılar. Kısa süre önce Duygu Kumarki ile 4 yıllık evliliğini bitiren İsmail Hacıoğlu, kendisi gibi oyuncu Merve Çağıran ile aşk yaşamaya başladı. Hacıoğlu, Çağıran’la birlikte çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak aşkını ilan etti. Hacıoğlu’nun aşkını ilan etmesinin ardından, 20 gün önce boşandığı Duygu Kumarki de sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

İsmail Hacıoğlu Merve Çağıran hakkındaki tüm detaylr haberimizde. Geçtiğiğimiz gün el ele kol kola görüntülenen  İsmail Hacıoğlu Merve Çağıran  aşklarını cümlealeme açıkladılar. Kısa süre önce Duygu Kumarki ile 4 yıllık evliliğini bitiren İsmail Hacıoğlu, kendisi gibi oyuncu Merve Çağıran ile aşk yaşamaya başladı. Hacıoğlu, Çağıran’la birlikte çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak aşkını ilan etti. Hacıoğlu’nun aşkını ilan etmesinin ardından, 20 gün önce boşandığı Duygu Kumarki de sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

Kızının annesi Duygu Kumarki ile 4 yıllık evliliğini noktalayan İsmail Hacıoğlu’nun ‘Çocuk’ dizisindeki rol arkadaşı Merve Çağıran’la aşk yaşadığı iddia edilmişti.
Bozburun’da birlikte tatil yaptıkları ortaya çıkan ikili, sessizliklerini korumuşlardı.
Oyunculuğa ilkokul 5 deyken piyeste oynayarak başladı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde devam etti. Aynı zamanda iki sezon tiyatro da yaptı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı. Ancak ilk sınıftan ayrıldı. Dokuz Ay Son Gün adında bir oyunda rol aldı.

İSMAİL HACIOĞLU KİMDİR?

Özel hayatı
Hacıoğlu 2010 yılında oyuncu Vildan Atasever ile evlendi. Çift 21 Ocak 2015 tarihinde boşandı.

Hacıoğlu, 5 Şubat 2016’da Duygu Kaya Kumarki ile evlendi. Çiftin Yemin adında bir kızı var. Kumarki ve Hacıoğlu Temmuz 2020’de boşandılar.

Sahip olduğu ödüller
16 Sadri Alışık Ödülleri “yılın en iyi erkek oyuncusu” Çakal (film) – Erhan Kozan
40. Antalya Altın Portakal Film Festivali “Umut Veren Genç Oyuncu” Karşılaşma (film) – Ömer Kavur
Rol aldığı bazı tiyatro oyunları
Dokuz Ay Son Gün : Sermiyan Midyat -Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu
Filmografisi
2001 Bana Şans Dile – Çağlar
2003 Karşılaşma – Osman
2005 Anlat İstanbul – Fiko
2006 Sınav – Mert
2007 Kabadayı – Murat
2008 Hoşçakal Güzin – Serkan
2009 Vali – Sarp Uçar
2009 Gökten 3 Elma Düştü – Ali
2009 Başka Semtin Çocukları – Veysel
2009 Sonsuz Bir An – Volkan
2010 Çakal – Akın
2011 Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak – Ekin
2013 Meryem – Murat
2015 Sonsuz Bir Aşk – Volkan
2015 Kafes – Mehmet Sipahi
2017 Ayla – Süleyman Dilbirliği
2019 Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu
2019 Şuursuz Aşk – Yusuf
Televizyon dizileri
Koçum Benim (2002)
Bir İstanbul Masalı (2003-2005)
Beyaz Gelincik (2005-2007)
Sinekli Bakkal (2007)
Gece Sesleri (2008)
Şüphe (2011)
Firar (2011)
Osmanlı Tokadı (2013)
Zeyrek ile Çeyrek (2015)
Kayıt Dışı (2017)
Mehmetçik Kut’ül Amare (2018)
Çocuk (2019-2020)

Devamını Oku
Yorum yapmak için tıkla

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yukarı