Bizimle iletişime geç
Haber.TC

Haber.TC

Uğurtan Sayıner öldü mü? Bizimkiler cemil’i Uğurtan Sayıner son hali Herkesi kahretti

Her An Haber

6 Ağustos 2020 Perşembe 12:37:23

Son Güncelleme: 06/08/2020 16:27:16

Uğurtan Sayıner öldü mü? Bizimkiler cemil’i Uğurtan Sayıner son hali Herkesi kahretti

Uğurtan Sayıner’in hastalığı nedir, Uğurtan Sayıner hastalığı nedir? soruları çok merak edilirken Uğurtan Sayıner’in hastalığı Uğurtan Sayıner son halinden sonra çok merak edildi. Bizimkiler de Cemil karakteri ile karşımıza çıkan usta isim herkesi üzdü. İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in paylaşımı akabinde Uğurtan Sayıner herkesi çok üzdü. Usta tiyatro oyuncusu Bizimkiler’in Cemil’i  olarak tanınan Uğurtan Sayınert hastalığı sonrasında çok merak edilmekte. İnternette şu sıralar Uğurtan Sayıner hastalığı ve Uğurtan Sayıner son hali ile karşılaşan sevenleri bir hayli üzülmekte. Uğurtan Sayıner yaşam kalitesini düşüren hastalığı sonrasında herkesi çok üzdü. Peki Uğurtan Sayıner kimdir*

Uğurtan Sayıner‘in hastalığı nedir, Uğurtan Sayıner hastalığı nedir? soruları çok merak edilirken Uğurtan Sayıner’in hastalığı Uğurtan Sayıner son halinden sonra çok merak edildi. Bizimkiler de Cemil karakteri ile karşımıza çıkan usta isim herkesi üzdü. İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in paylaşımı akabinde Uğurtan Sayıner herkesi çok üzdü. Usta tiyatro oyuncusu Bizimkiler Cemil’i  olarak tanınan Uğurtan Sayınert hastalığı sonrasında çok merak edilmekte. İnternette şu sıralar Uğurtan Sayıner hastalığı ve Uğurtan Sayıner son hali ile karşılaşan sevenleri bir hayli üzülmekte. Uğurtan Sayıner yaşam kalitesini düşüren hastalığı sonrasında herkesi çok üzdü. Peki Uğurtan Sayıner kimdir. Bizimkiler cemil son hali

UĞURTAN SAYINER’İN HASTALIĞI NEDİR?

Senelerce herkesi ekranlara bağlayan ünlü isim gazeteci Uğurtan Sayıner’in son hali şu sıralar sosyal medya adresinde herkesi üzmekte. Usta oyuncunun son durumunun ağır olduğundan bahseden Berna Laçin, Twitter hesabından paylaşım yaparak oyuncunun hastaneye yatırılması için yardım istedi. Usta oyuncu için Twitter’dan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e seslenen Laçin, “İlginizi ve yardımınızı rica ediyoruz” dedi.

BİZİMKİLER’İ ÇOK ÖZLÜYORDU

Saygıner, bundan 4 yıl önce bir TV programına katılmış ve duygusal anlar yaşamıştı. O programda Bizimkiler setini çok özlediğini belirten Saygıner, şöyle demişti:

“Sette çok eğleniyorduk. Orası bir aileydi. En çok Ercan’la eğlenirdim. O benim kadim dostum. Beraber tiyatro yaptık. Bizimkiler’de herkes kendinden bir şey buldu. Her apartmanda bir tane kapıcı Cafer var. Sanırım Cemil ile benzer yönlerimiz oldu. Ben hiç içki içmezdim, bir süre sonra içki içer oldum.

UĞURTAN SAYINER KİMDİR?

Uğurtan Sayıner (d. 1944, Samsun), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

İktisat fakültesi mezunu olan Sayıner, 1962 yılında sanat hayatına tiyatro ile başladı. İttihat ve Terakki Tiyatrosu, TÖS Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu, Gen – Ar Tiyatrosu, Üç Maymun Kabare, ve Ercan Yazgan – Bülent Kayabaş topluluklarında çalıştı. Sinema ve televizyon dizilerinde de rol alarak, Bizimkiler dizisinde canlandırdığı “Sarhoş Cemil” karakteriyle zirveye çıktı. Bir dönem bir cafe – bar işleten sanatçı, İzmit depremi mağduru ünlü kişi olarak da tanındı.

Filmografisi
Küçük Esnaf – 2016
Kabaktan mı Dudaktan mı – 2012
Yağmurdan Sonra – 2010
İki Koca Adam – 2007
Kızarmış Ekmek Demli Çay – 2006
Sevda Tepesi – 2005
Bir Kurşun İkimize Yeter – 2005
Falımda Bir Kız Var – 2004
Hiçbiryerde – 2002
Yazlıkçılar – 1993
Bir Milyara Bir Çocuk – 1990
Bizimkiler – 1989
El Kızı – 1989
Biri Ve Diğerleri – 1987
Perihan Abla – 1986
İstanbul 1979 – 1979

Devamını Oku
Yorum yapmak için tıkla

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yukarı